Husić želi zadržati kapitena

Kostić potpisuje novi ugovor sa Tuzla Cityjem

Defanzivac Ivan Kostić i u budućnosti će nositi dres bh. premijerligaša Tuzla Cityja.

Kostić od ljeta 2017. nastupa za Tuzla City, gdje je u međuvremenu postao i kapiten, a s obzirom da mu sljedećeg mjeseca ističe ugovor, bilo je pod upitnikom da li će i naredne sezone igrati na Tušnju.

Sve dileme oko toga razriješio je prvi čovjek kluba Azmir Husić koji je potvrdio da će sa 29-godišnjim Kostićem u narednom periodu biti produžen ugovor, iako zbog povrede od decembra igrao, što je samo pokazatelj kakvo povjerenje uživa.

Ovaj srbijanski internacionalac sa Husićem je imao priliku sarađivati i u Slobodi, a kroz karijeru je, podsjetimo, ranije igrao još za Borac, Krško, Timok Zaječar, Banat Zrenjanin, Napredak, Rad...

Osim Kostiću, ugovori s Tuzla Cityjem ističu još nekoliko fudbalera, no tim pitanjem uskoro će se pozabaviti bivši reprezentativac Samir Muratović koji danas u ovom klubu radi kao sportski direktor.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti