Širanović napustio Tuzlu City
Širanović odlazi u Švedsku nakon završetka ove sezone

U klubu su bili zadovoljni njegovim igrama, no donio je odluku

Širanović napustio Tuzlu City

E. Dindić

Tuzla City je premijernu sezonu u najjačem rangu bh. fudbala uspjela da ispuni glavni cilj - opstanak u Premijer ligi Bosne i Hercegovine.  

Sigurno je da slijedi veliko spremanje u timu iz Simin Hana, koji će željeti svakako iduće sezone da napravi korak više. Prvi koji će napustiti ovaj tim je pouzdani defanzivac Dejan Širanović koji je donio odluku o odlasku.

Kako saznaje SportSport.ba razlog odlaska iz Tuzla Cityja nisu loše igre, naprotiv čelni ljudi ovog kluba željeli su da nastave suradnju sa ovim stoperom, međutim to se neće desiti.

 Širanović odlazi u Švedsku kako bi tamo nastavio svoj životni put.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Dejan  je bio član ekipe Tuzla Cityja kada su ostvarili historijski ulazak u Premijer ligu Bosne i Hercegovine, te za ovaj klub nastupao je pune tri godine.

Ove sezone za Tuzla City nastupio je u 15 susreta u Premijer ligi Bosne i Hercegovine te tome dodao po jedan pogodak i jednu asistenciju.

Zaprati FK Tuzla City, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Tuzla City Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi