Borac se vratio u Premijer ligu

Vojvodić jasan: Sjest ćemo, pa vidjeti šta i kako dalje

S. Mlaćo

Fudbaleri Borca u subotu igraju meč pretposljednjeg, devetog kola Lige za šampiona Prve lige Republike Srpske protiv Željezničar Sport Tima u Predgrađu.

 Prvi tim Borca praktično je na odmoru, na kojem je i trener Darko Vojvodić. Ekipu će voditi Vojvodićevi pomoćnici.

"Željezničar je dobra ekipa, imaju dobrog trenera. Riječ je sigurno o najprijatnijem iznenađenju ove sezone. Većina mojih igrača je na odmoru, jer sam ih pustio, još prije dva kola, da koliko toliko dođu odmorni na pripreme. Ja sam takođe, u dogovoru s upravom kluba uzeo slobodno do posljednjeg kola, jer se i sezona odužila. Neću voditi ekipu protiv Želje. Odmor ću iskoristiti da saberem utiske i da razmislim o svemu. Poslije tog posljednjeg kola sješću s predsjednikom Vicom Zeljkovićem i vidjeti šta i kako dalje“, rekao je trener Borca Darko Vojvodić, pred utakmicu sa Željezničar Sport Timom.

Utakmica Željezničar Sport Tim – Borac igra se u subotu sa početkom u 17:30 sati.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.