Premijerligaš se pojačao

Brazilci potpisali za Zvijezdu

Edmir Škorić

Dva brazilska igrača potpisala su danas ugovore sa Zvijezdom 09.

Zvijezda 09 je ostala u Premijer ligi i naredne sezone, a čini se da će ovaj tim i ovog ljeta imati određenih promjena. Već je napravljena na trenerskoj poziciji, ali bit će i promjena u igračkom kadru.

Dvadesettrogodišnji Lucas i Caique Augusto su novi članovi Zvijezde 09.

Lucas dolazi iz Arsenala iz Tivta, dok je Caique nastupao za Santos i Avai FC.

"Pozdrav svima, moje ime je Lucas Jr. i imam 23 godine. Igrao sam prijateljsku utakmicu protiv Zvijezde dok sam bio u Crnoj Gori. Veoma mi se sviđa mjesto i infrastukturu koju klub ima. Dolazim ovde sa voljom za napredak i afirmaciju i veoma sam zahvalan predsjedniku Zvijezde 09 na pozivu, a ja ću dati sve od sebe da pružim maksimum za klub i navijače", kazao je Lucas.

"Želim da se zahvalim predsjedniku Zvijezde 09 koji mi je pružio priliku da igram za klub. Klub mi je poznat jer smo igrali prijateljski susret dok sam bio u Arsenalu iz Tivta. Veoma cijenim infrastrukturi i islove koje imaju igrači. Igrao sam u Brazilu za Santos i Avai Fc. Dolazim u klub da obavim dobar posao i postignem ciljeve koji su zacrtani pred nama", poručio je Lucasov sunarodnjak Caique.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.