Mišić: Završio sam epizodu u Zvijezdi 09, nismo se dogovorili oko novog ugovora
Mišić ima već dosta iskustva u Premijer ligi jer je pored Zvijezde 09 nastupao za Mladost, Čelik i Travnik

Desni bek postao slobodan igrač

Mišić: Završio sam epizodu u Zvijezdi 09, nismo se dogovorili oko novog ugovora

D. Kurbegović

Fudbaleri Zvijezde 09 nakon što su u prvoj sezoni u Premijer ligi izborili opstanak, očito će u naredno prvenstvo ući s dosta izmjena u igračkom kadru.

Klub je već promijenio trenera, a klub je napustilo dosta igrača. Još jedan nogometaš danas je odlučio da narednu sezonu neće igrati u Etno selu Stanišići, a to je desni bek Darko Mišić. Ovu informaciju ovaj nogometaš potvrdio je za SportSport.ba

"Imao sam važeći ugovor do kraja sezone koji mi je istekao. Moram istaći da si u Zvijezdi željeli da me zadrže, ali nismo se mogli dogovoriti oko uslova za novi ugovor. Tako sam trenutno slobodan igrač i želim svom bivšem klubu sve najbolje u narednom periodu" ističe Mišić.

Desni bek ima već dosta iskustva u Premijer ligi, te se nada da će brzo pronaći novi klub

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Spreman sam za nove izazove nakon Mladosti i Zvijezde, te prije Čelika i Travnika, Premijer ligu dobro poznajem, pa vidjet ćemo hoću li karijeru nastaviti u nekom drugom klubu u ovoj ligi ili nekoj drugoj, budući da sam igrao za Istru i Zadar, tako da mi nije strana ni 1 HNL", kazao je za SportSport.ba Mišić.

Darko Mišić je u prošloj sezoni u Premijer ligi u dresu Mladosti, te Zvijezde 09 upisao 24 nastupa uz jedan postignuti gol. Svoje najbolje partije u dosadašnjoj karijeri pružao je u zeničkom Čeliku, gdje je zbog svoje borbenosti i srčanosti na terenu dobio i priznanje navijača "Ponos Robijaša".

Top Komentari

redbull
Bujrum u Čelik
0 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi