Prometno u Zvijezdi 09: Klub napustio i Ćulum

Zvijezda 09 mijenja tim

Prometno u Zvijezdi 09: Klub napustio i Ćulum

Po završetku sezone u Premijer ligi BiH došlo je do velikih rokada unutar Zvijezde 09.

Nakon što sa dosadašnjim trenerom Milenkom Bošnjakovićem nije postignut dogovor oko nastavka saradnje, redove Zvijezde 09 napustio je i veliki broj fudbalera, a posljednji u nizu je Danijel Ćulum.

Ovaj 29-godišnji fudbaler sredine terena donio je odluku da nakon svega godinu dana napusti klub iz Etno sela Stanišići i potraži novu sredinu, što je potvrdio i u izjavi za SportSport.ba.

"Došlo je vrijeme da napustim Zvijezdu 09. Ostvarili smo zacrtani cilj, ostali smo u Premijer ligi, ali putevi nam se sada razilaze. Svom sada već bivšem klubu želim sve najbolje u budućnosti", rekao je Ćulum.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Ćulum je u minuloj sezoni nastupio na ukupno 18 utakmica, a kroz karijeru je pored Zvijezde 09 igrao još za Drinu, Travnik, Radnik, GOŠK, Zrinjski i mađarski Kaposvar. U prošlosti je također bio i juniorski reprezentativac BiH.

Podsjetimo, Zvijezdu 09 su prije Ćuluma napustili još Mahmutović, Nikolić, Babić, Huseinbašić, Govedarica, Zekanović, Osmanagić, Anđić i Bašanović.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi