Potpisao na tri godine

Mirsad Ramić novo pojačanje FK Tuzla City · Zvanično

Edmir Škorić

Mirsad Ramić potpisao je danas za Tuzla City.

Ramić je proteklu sezonu igrao u GOŠK-u čiji je član od ljeta 2016. godine, a nakon dobrih igara za ovaj tim, uslijedio je poziv iz Tuzle.

I dok GOŠK seli u Prvu ligu Federacije, Ramić će imati priliku da nastupa u Premijer ligi i naredne sezone kao član Tuzla Cityja.

On je dogovorio na tri godine sa ovim klubom, koji ima velike ambicije nakon što je ostao u ligi u debitanskoj sezoni u elitnom društvu bh. klubova.

Ramić je igrao za mnoge timove, a između ostalog je nastupao za Zvijezdu Gradačac, Slogu Ljubuški, Turbinu, Željezničar...

Minule sezone je u 30 premijerligaških mečeva postigao osam pogodaka. 

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Jako sam sretan što sam došao u Tuzla City. Planovi ovoga kluba su me oduševili i sve ono što sam ovdje zatekao. Jasno mi je da se od mene očekuje golovi i vjerujem da ću opravdati povjerenje", kazao je Ramić nakon potpisa.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.