Zmajići se spremaju za Maltu

Bogdan: Nadam se da ćemo održati kontinuitet dobrih igara i rezultata

Endin Čaušević

Mlada reprezentacija Bosne i Hercegovine priprema se već nekoliko dana u Zenici.

Zmajići igraju prijateljsku utakmicu u gostima protiv Malte, a ovaj meč je prilika za naš stručni štab da priliku ukaže igračima koji nisu imali priliku da zaigraju u dresu mlade selekcije.

Pomoćni trener našeg tima Draženko Bogdan izjavio je da je zadovoljan radom igrača u ovih nekoliko dana, te da novi fudbaleri nisu imali problema s adaptacijom.

"Sve protiče u najboljem redu. Nadam se da ćemo održati kontinuitet dobrih igara i rezultata. Pozvali smo neke nove igrače da vidimo koliko mogu i na taj način ćemo zaoštriti konkurenciju u timu. Iako su neki prvi put u „U-21“ selekciji, igrači se međusobno poznaju od ranije, tako da niko nije imao problem sa adaptacijom. Svi rade odlično i mi u stručnom štabu smo zadovoljni njihovim zalaganjem", rekao je Bogdan

Podsjećamo, naša mlada reprezentacija meč protiv Malte igra 5. juna od 18 sati na stadionu Ta'Qali.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.