Nemanja Nikolić naknadno dobio poziv u mladu reprezentaciju BiH

Igrač Mladosti na spisku Vinka Marinovića

Nemanja Nikolić naknadno dobio poziv u mladu reprezentaciju BiH

E. Čaušević

Mlada reprezentacija Bosne i Hercegovine jučer se okupila u Zenici gdje će trenirati do nedjelje za prijateljski meč protiv Mladosti.

Izabranici Vinka Marinovića naredne srijede igraju prijateljsku utakmicu u gostima protiv Malte i ovo će biti šansa da selektor mlade reprezentacije šansu pruži igračima koji trebaju da se dokažu i izbore poziv i za naredna okupljanja.

Mlada reprezentacija odradila je u Zenici već dva treninga, a u istom ritmu nastavit će do nedjelje. Marinović je odlučio da uputi još jedan poziv i to na adresu Mladosti iz Doboja kod Kaknja.

Naime, poziv je dobio 18-godišnji Nemanja Nikolić koji je ove sezone bio poprilično standardan na poziciji desnog beka u ekipi Mladosti, te je Marinović odlučio da mu pruži šansu u mladoj selekciji.

Nikolić je prošao sve mlađe selekcije naše reprezentacije, a sada je na red došla U21 ekipa. On je bio na okupljanju Zmajića i u martu, ali nije dobio šansu za debi. Ovaj 18-godišnji Zvorničanin u dresu Mladosti ove sezone odigrao je 24 utakmice i postigao je jedan gol.

Promo

Top Komentari

mirza24
Bandit marinovic samo poziva tarabe
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi