Šerbečić otpao za Maltu

Zbog povrede propušta prijateljski meč

Šerbečić otpao za Maltu

S. Mlaćo

Mlada reprezentacija naše zemlje u srijedu će odigrati prijateljsku utakmicu protiv selekcije Malte.

Selektor Vinko Marinović pružiti će priliku igračima koji do sada nisu dobijali veliku šansu, a sve kako bi mogao vidjeti na koga može ozbiljno računati na narednim veom važnim kvalifikacijskim mečevima.

Marinović se našao u malim problemima s obzirom da je sa spiska zbog povrede otpao Besim Šerbečić, defanzivac Rosenborga, a naknadni poziv otišao je u redove premijerligaša Mladosti iz Doboja kod Kaknja.

Naime, Marinović je pozvao 18-godišnjeg Nemanju Nikolića.

"Svi igrači će dobiti šansu, to je dobra stvar, Maltu smo gledali, oni se nalaze u šestom šeširu. Naravno da smo mi favoriti, ali to treba opravdati i na terenu. Nadam se da će igrači koji dobiju šansu da će je iskoristiti, te da se nametnu za naredne utakmice, odnosno kvalifikacije" kazao je Marinović prvog dana okupljanja.

Top Komentari

zokora
Ma kakav besim.. odigrao poslednju tekmu u juniorima
2 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti