Rođeni se vratili u elitu

Ibro Rahimić poveo navijanje i bacio u trans navijače Veleža

E. Škorić

Nekoliko hiljada navijača Veleža je na Trgu Musala sinoć slavilo povratak u Premijer ligu Bosne i Hercegovine.

Velež se zvanično vratio među najbolje klubove u BiH, a nakon pobjede nad Igmanom (4:2) počelo je slavlje na stadionu Rođeni u Vrapčićima.

Nakon toga, krenulo se sa slavljem i po mostarskim ulicama, a na Trgu Musala su hiljade Veležovih navijača zajedno s igračima satima slavili titulu.

Ibro Rahimić je jedan od najznačajnijih ljudi u ovom Veležovom uspjehu, iako zbog suspenzije posljednji dio sezone nije sjedio na klupi. On se jučer obratio navijačima, a onda počeo navijanje:

"Ti si naša prva ljubav...", nakon čega je uslijedio delirijum među navijačima.

Kapiten se pojavio i napravio ludnicu: Pričat će se Mostarom kako je Zvonić poveo navijanje...

Rođeni se nakon tri sezone vraćaju u bh. fudbalsku elitu, a nakon meča uslijedilo je nezapamćeno slavlje na stadionu Rođeni.

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

Međutim, to je samo mali dio onoga što se dešava na trgu Musala, gdje igrači i navijači slave povratak u Premijer ligu BiH.

Veliki broj navijača Veleža okupio se kako bi pozdravio fudbalere, a zatim se pred njima pojavio kapiten Denis Zvonić.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.