Fonseci ponuđen ugovor

Roma pronašla trenera?

Edmir Škorić
Teme:

Kako se navodi u italijanskoj štampi, Roma je ponudila ugovor treneru Šahtara iz Donjecka.

Paulo Fonseca je najnovija želja Rome i navodno su Rimljani treneru Šahtara ponudili 2.5 miliona eura po sezoni uz bonuse te trogodišnji ugovor.

Ovaj 46-godišnji stručnjak je prethodno radio u Sporting Bragi, osvojio je Kup Portugala, a bio je i trener Pacos Ferreire te Porta, s kojim je osvojio Superkup u devet mjeseci rada.

Osim njega, s Romom se povezuje i Siniša Mihajlović, ali u glavnom gradu Italije još uvijek tragaju za nasljednikom Claudija Ranierija, oji je podnio ostavku na kraju ove sezone.

Također, Sergio Conceicao i Roberto De Zerbi na listi su Rominih želja, a uprava ovog kluba ubrzo mora da donese konačnu odluku.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.