Kakav maler

Wijnaldumu ispao mobitel iz ruke dok je snimao live slavlja na Instagramu

S. Grebović

Liverpool je sinoć došao do šestog naslova prvaka Starog kontinenta pobjedom na Tottenhamom od 2:0.

Po završetku utakmice uslijedilo je veliko slavlje igrača Liverpoola, koje se danas prenijelo i na ulice njihovog grada.

Kloppa i njegove heroje je na aerodromu u Liverpoolu dočekala čitava rijeka crvenih navijača. Igrači su sa zračne luke brzo sjeli u otvoreni autobus, kako bi prodefilovali ulicama Liverpoola i naslov prvaka Evrope proslavili sa svojim navijačima.

Neki su se malo i zanijeli u slavlju, pa je Wijnaldumu ispao mobitel iz ruke dok je snimao live na Instagramu. Telefon mu je brzo dodao jedan od redara, a kamera je zabilježila taj zanimljivi detalj.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.