Iskusni golman mijenja sredinu

Bilobrk nakon osam godina napušta Široki Brijeg

Iskusni golman Luka Bilobrk odlučio je da minula sezona bude i posljednja u dresu Širokog Brijega. 

Bilobrk je na Pecaru stigao još 2011. godine i dosad je za plavo-bijele branio na skoro 200 zvaničnih utakmica, međutim sada je odlučio da 'digne sidro' i potraži novu sredinu tokom ljeta.

Da je došao kraj epizodu u Širokom Brijegu potvrdio je Bilobrk i na društvenim mrežama.

"Od sutra više nisam igrač Širokog Brijega. Odlazim tužan, ali ponosan na prelijepih osam godina provedenih u klubu i samom gradu. Hvala vam na svemu, život ide dalje", poručio je Bilobrk.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Kroz dosadašnju karijeru tridesettrogodišnji Bilobrk je pored Širokog Brijega u našoj zemlji branio još za Travnik i Čelik, te u Hrvatskoj za Križevce i Bjelovar.

Redove Širokog Brijega su, podsjetimo, prethodno napustili Eliomar, Petrović, Pamić, Begonja, Perković, Popović...

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.