Goce Sedloski ostao bez pomoćnika

Petar Vlaho napustio stručni štab Širokog Brijega

Goce Sedloski ostao bez pomoćnika · Zvanično

NK Široki Brijeg se priprema za učešće u kvalifikacijama za Ligu Evrope, ali trener Goce Sedloski u narednom periodu neće imati pomoć Aleksandra Vlahe.

Naime, prvi pomoćnik šefa struke Širokog Aleksandar Vlaho napustio je svoju poziciju zbog privatnih razloga, navedno je na zvaničnoj stranici kluba sa Pecare.

Iako je Vlaho imao važeći ugovor sa Širokim do juna 2020. godine, zbog, kako se navodi, porodičnih razloga i obaveza odlučio je napustiti klub.

Makedonski stručnjak se od igrača, uprave i navijača Širokog oprostio otvorenim pismom u kojem je, između ostalog, poručio:

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"U Širokom Brijegu sam stekao brojna iskustva koja ću pamtiti cijeli život. Tu sam stekao nova prijateljstva, a neka će vjerovatno ostati za cijeli život. Ovaj mali grad ima veliku dušu. To je pokazao mnogo puta i meni je prirastao srcu. Hvala vam za sve".

Zaprati NK Široki Brijeg, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Široki Brijeg Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

Top Komentari

Metropoljac
Ko će nas sad gnjavit sa izjavama
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi