Nekadašnji sportski direktor Reala

Mijatović o transferu Jovića u Real: Dovodimo zamjene, nisam siguran da ga Zidane zna...

Nekadašnji sportski direktor Real Madrida i junak finala Lige šampiona iz 1998. godine Predrag Mijatović za sada nije zadovoljan poslovanjem svog bivšeg kluba u prelaznom roku. 

Kraljevi su prije nekoliko dana ozvaničili dolazak Luke Jovića iz Eintrachta, ali Mijatović smatra da će on biti zamjena u narednoj sezoni te očekuje dolazak puno većih imena.

Također, poručuje da trener Zinedine Zidane nije upoznat o kvalitetima Jovića, ali podržava Srbijanca.

"Dovodimo zamjene...", počeo je Mijatović u razgovoru za El Larguero pa dodao: "Nisam baš siguran da Zidane poznaje Jovića dobro. Zidane ima puno posla".

Osvrnuo se na Jovića.

Potražite više informacija na temu La Liga:

"Znam Jovića vrlo dobro, on je pravi strijelac. Vrlo je mlad i morat ćemo mu dati malo vremena da se adaptira, ali radi se o igraču koji može biti koristan. Ipak, ne možete od njega očekivati 20 golova već u prvoj sezoni", kaže Mijatović.

Inače, Jović iza sebe ima sezonu karijere u Eintrachtu, a u Real je prešao za 60 miliona eura.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.