Jović se oprostio od navijača Eintrachta: Bile su ovo predivne dvije godine, ali Real Madrid je san

Srbijanski napadač prelazi u Kraljevski klub

Jović se oprostio od navijača Eintrachta: Bile su ovo predivne dvije godine, ali Real Madrid je san

Srbijanski napadač Luka Jović oprostio se od navijača Eintrachta.

Podsjetimo, Jović je od prije dva dana i zvanično novi fudbaler Real Madrida, a na kraju je ispao pravi gospodin te se na veoma lijep način oprostio od navijača već sada bivšeg kluba.

Poručio je između ostalog da mu je u Frankfurtu bilo vrlo lijepo protekle dvije godine, ali da je poziv Reala san svakog igrača.

"Kao što ste već pročitali, prelazim u Real Madrid. Želio bih iskoristiti ovu priliku i ponovno vam se obratiti. Zaista sam uživao u ove dvije godine u Eintrachtu iz Frankfurta. Upoznao sam mnogo sjajnih ljudi i igrao u fantastičnom klubu, koji su navijači napravili posebnim".

"Možemo biti ponosni na naša dostignuća. Nikada neću zaboraviti ovu sezonu Europa lige s vama. Vrhunac je, naravno, Kup Njemačke u Berlinu! Zato mi nije lako napustiti Frankfurt".

Potražite više informacija na temu La Liga:

"Međutim, Real Madrid otvara velika vrata da postanem još veći fudbaler. Svako dijete sanja zaigrati u takvom klubu. Moj san se sada ostvaruje. Želio bih zahvaliti klubu i velikim navijačima. Hvala što ste mi dali šansu razviti svoju ličnost, hvala vam na podršci. Uvijek će biti mjesta za vas u mom srcu", poručio je Jović.

Inače, on iza sebe ima sezonu iz snova jer je odigrao ukupno 48 utakmica i postigao čak 27 golova uz sedam asistencija. Inače, radi se o fudbaleru koji ima samo 21 godinu.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti