(Foto: Manchester United)

Život mu se promijenio u nekoliko dana

Dobio otkaz u Unitedu, pa završio karijeru

Midhat Šljivak

Manchester United danas je završio saradnju sa četrnaest fudbalera.

Rukovodstvo Crvenih đavola je odlučilo da ne produži saradnju sa određenim fudbalerima, a najveće zvijezde su svakako Ander Herrera i Antonio Valencia.

Među četrnaest fudbalera koji su dobili otkaze je i 20-godišnji ofanzivni veznjak Callum Gribbin.

On je, prema informacijama iz Engleske, nakon današnjeg otkaza odlučio i da okači kopačke o klin, a uzrok su brojen povrede koje je imao.

Da li će se ovaj mladi fudbaler na kraju predomisliti, ostaje nam da vidimo. Sigurno da je ova odluka iznenadila sve i potpuno je neočekivana.

Gribbin je važio za velikog talenta u Akademiji Manchester Uniteda. Čak je trenirao i sa prvim timom dok je na klupi bio Louis van Gaala, ali šansu u prvom nikada nije dobio.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Pored njega, te Valencije i Herrere, United se na saradnji zahvalio i ovim fudbalerima:

James Wilson, Millen Baars, Joshua Bohui, Zachary Dearnley, DJ Buffonge, Regan Poole, Tom Sang, Tyrell Warren, Callum Whelan, Matty Willock i Matthew Olosunde.

Promo

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.