Pojačanje u odbrani

Bivši fudbaler Slobode pojačao Tuzla City · Zvanično

Admin Čaušević

Pred početak priprema za novu sezonu Tuzla City je angažvao novo pojačanje. 

Fudbaler tuzlanskog premijerligaša je postao Borislav Terzić koji je u prošlosti nastupao za Slobodu.

SportSport.ba je već pisao da će ovaj 27-godišnji fudbaler rođen u Vlasnici potpisati za Tuzla City, a danas je stigla i zvanična potvrda. 

"Sve smo dogovorili za pet minuta. Sređena je i sva potrebna papirologija i u ponedjeljak sam u Tuzli", rekao je Terzić u kratkoj izjavi za SportSport.ba.

Desni bek ne krije zadovoljstvo zbog postignutog dogovora kako kaže s ambicioznim klubom u čijem dresu je obećao samo borbu i borbu. 

"Meni je drago što sam postigao dogovor sa ambicioznim klubom. Drago mi je i što se vraćam u Tuzlu za koju imam samo riječi hvale. Potrudit ću se da ispunim očekivanja struke i predsjednika kluba. Šta mogu obećati? Borba, borba i samo borba. Vjerujte sa s nestrpljenjem očekujem prvi dan priprema i prvu zvaničnu utakmicu".

Terzić je zimus napustio Slobodu i prešao u Zemun, ali je njegova epizoda u srbijanskom klubu nije dugo trajala.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Terzić je profesionalnu karijeru počeo upravo u Zemunu, a tokom godina je igrao još za Donji Srem, gruzijski Zestafoni, Slobodu iz Užica, Radnički Kragujevac, Voždovac, Javor i tuzlansku Slobodu.

U dresu Tuzla Cityja više nećemo gledati Širanovića, Čomora, Brekala, Hajrovića i Murgu, a prije Terzića u ekipu je stigao i Ramić.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.