Vratio se na Banja Ilidžu

Eldin Fačić potpisao za Zvijezdu

Edmir Škorić

Eldin Fačić je nakon nekoliko godina ponovo igrač Zvijezde iz Gradačca.

Fačić, koji ima 24 godine i igra u veznom redu, već iza sebe ima popriličnu referencu u bh. nogometu.

Ponikao je u Zvijezdi, igrao u Gradini za Srebrenik, Bosni iz Mionuice, potom je u Zvijezdu ponovo došao u ljeto 2014. godine, pa je bio i član Radnika iz Bijeljine, Gradine, Orašja...

Prošle sezone je igrao za Orašje i u 28 mečeva postigao je tri gola, a naredne sezone će u istoj ligi igrati za "svoju" Zvijezdu.

Samo nekoliko dana ranije Zvijezda je saopćila da je dogovoren nastavak saradnje sa trenerom Miletom Lazarevićem i kapitenom Novicom Petrovićem, mada je bilo i dosta odlazaka sa Banja Ilidže, a još uvijek nije siguran sastav Upravnog odbora za naredni period.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.