Šarić napustio Banja Ilidžu: Hvala Zvijezdi, moj cilj je Premijer liga
Šarić (broj 10) u duelu Kup-a protiv TOŠK-a

Iza sebe ima sjajnu sezonu

Šarić napustio Banja Ilidžu: Hvala Zvijezdi, moj cilj je Premijer liga

S. Mlaćo

Nakon završetka sezone Prve lige FBiH, Kenan Šarić napustio je redove Zvijezde iz Gradačca. Šarić iza sebe ima sjajnu sezonu s obzirom da je u 34 utakmice upisao pet pogodaka i dodao devet asistencija.

Ova 21-godišnjak je bio glavni kotačić u timu Mile Lazarevića i ljubimac navijača koji su cijenili njegovu borbenost te ljepotu u igri koja ga je krasila. Sada je donio odluku da napusti Banja Ilidžu.

"Na polusezoni sam trebao da napustim Zvijezdu, no ostao sam da pomognem. Moglo je naravno i bolje, ali moramo biti zadovoljni cjelokupnim učinkom. Zvijezdi želim sve najbolje, a ja idem dalje", jasan je bio Šarić.

Nije tajna da se povezuje sa nekoliko premijerligaša, no sve će biti jasnije u narednim danima.

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

"Vidjet ćemo u narednih par dana šta će se desiti, ali svakako moj cilj je Premijer liga", dodao je Šarić za SportSport.ba

Zaprati NK Zvijezda, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Zvijezda Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi