Italijani ubjedljivi

Dok Azzurri rade Grcima šta hoće Mancini je zvučno ime ostavio na tribinama

Admin Čaušević

Najbolje poluvrijeme u posljednjih nekoliko godina Italijani su odigrali u Atini. 


Poslije prvih 45 minuta utakmice 3. kola kvalifikacija za Evropsko prvenstvo protiv Grčke Azzurri vode sa ubjedljivih 0:3.

Italijani Helenima na Olimpijskom stadionu rade praktično šta hoće, a golove su postigli u periodu od 10 minuta, strijelici su bili Nicolo Barella, Lorenzo Insigne i Leonardo Bonucci.

Kakvim sastavom raspolaža Roberto Mancini dovoljno i govori podatak da je pred utakmicu na tribine odlučio poslati Ciru Immobilea.

Napadač Lazija je u nedavno završenoj sezoni Serije A zabio 15 golova, ali je jasno da Mancini više vjeruje drugim igračima....

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za EURO 2024:

Na klupi su se našli Kean, Pavoletti i Quagliarella, dok napad u startnih 11 predvode Chiesa, Insigne i Belotti.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.