Veliki uspjeh

Direktorica FK Sarajevo postala profesorica na fakultetu u Madridu

Direktorica FK Sarajevo Sabrina Buljubašić izabrana je za profesoricu na ISDE fakultetu u Madridu i predavat će međunarodno sportsko pravo.

Ovu informaciju potvrdio je Univerzitet na kojem je Buljubašić magistrirala sportsko pravo i bila povremeni predavač, a isti navodi kako je ponosan što je njegova studentica ostvarila ovakav uspjeh.

Inače, kada već govorimo o njoj, treba reći da je Sabrina već tri godine na kormilu Bordo kluba koji je u prethodnoj sezoni ostvario najveći uspjeh obzirom da se po prv put u historiji domogao duple krune.

Jedan dio života je provela u Sjedinjenim Američkim Državama, a diplomirala je međunarodno pravo na Američkom univerzitetu u BiH.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.