Vruća borba i na tribinama: Ljepotice fudbalera Željezničara i Sarajeva

One su osvojile njihova srca

Vruća borba i na tribinama: Ljepotice fudbalera Željezničara i Sarajeva

Naredno kolo Premijer lige BiH donijet će nam veliki derbi između Željezničara i Sarajeva. Imajući u vidu da su bodovi i jednima i drugima neophodni u ostvarenju ciljeva, za očekivati je atraktivnu igru, sjajne prilike i na koncu golove koji će spektakl dodatno začiniti.

Nema sumnje da će i na tribinama biti vruće, a atmosferi će sigurno pridonijeti i djevojke te supruge fudbalera ovih gradskih rivala koje se često mogu vidjeti na utakmicama kako bodre svoje momke. Uz njih se slavi, ali i lakše podnose poraze i sigurno je da je svaka od njih dobrim dijelom zaslužna za uspjeh koji su ostvarili u karijeri.

Da je 'zaljubljen do ušiju' Sulejman Krpić nikada nije skrivao, a jedina osoba koju prati na Instagramu upravo je njegova supruga Emina s kojom očekuje i prinovu. Par je tu sretnu vijest podijelio s javnosti za Valentinovo.

"Slavimo Valentinovo bogatiji za člana više", objavio je Krpić sredinom februara.

View this post on Instagram

Happy New Year ❤️

A post shared by Sulejman Krpic (@sulejman_krpic) on

Željin defanzivac Siniša Stevanović će imati podršku Adne Avdić. U pitanju je djevojka koju je upoznao upravo u Sarajevu, a nakon što su dugogodišnju vezu krunisali brakom, nedavno su postali i roditelji.

"Muž, ljubav, prijatelj, sreća, sve...", opis je ispod jedne od fotografija koja je Adna objavila sa Sinišom, što dovoljno govori koliko su jedno u drugo zaljubljeni.

View this post on Instagram

#sunnyday ☀️😁😒

A post shared by Sinisa Stevanovic (@_shorty_ss_) on

Matej Rodin ljubi djevojku po imenu Gabrijela Jarak, jedno drugom su velika podrška, dok je Srđan Stanić sreću našao u zagrljaju Alme Adilović.

View this post on Instagram

A post shared by Matej Rodin (@matej_rodin) on

View this post on Instagram

👫💭❤

A post shared by Vʅαԃαɳ Kσʋαƈҽʋιƈ (@vladan.13s) on Kada je u pitanju bordo tabor, posebno pažnju plijeni mlada Sofija Đukić koja je zarobila srce golmana Vladana Kovačevića. Radi se o djevojci rođenoj u Banjaluci, ali s prebivališten u Beogradu gdje studira menadžment u ekonomiju, a osim što reda desetke na fakultetu, svakodnevno i radi na svom izgledu posvećujući teretanu.

Kada je u pitanju bordo tabor, posebno pažnju plijeni mlada Sofija Đukić koja je zarobila srce golmana Vladana Kovačevića. Radi se o djevojci rođenoj u Banjaluci, ali s prebivališten u Beogradu gdje studira menadžment u ekonomiju, a osim što reda desetke na fakultetu, svakodnevno i radi na svom izgledu posjećujući teretanu. 

Almir Bekić je sa plavokosom Lejlom Šahović. Ono što se može vidjeti na društvenim mrežama, jeste da svaki slobodni trenutak koji imaju trude se da provedu zajedno, a da je prepoznao da je 'ona prava' pokazuje svakako i zaručnički prsten na ruci ove djevojke.

Krste Velkoski živi miran i porodični život sa Makedonkom Sonjom s kojom ima i sina.

View this post on Instagram

❤️👫

A post shared by Krste Velkoski (@krste_velkoski11) on

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

burek_sa_mesom
Karat će vas sve OGNJEN VRANJEŠ!
0 10
Benjamingst
Hehehe dobra sportsks vijest.... sve manje o sportu sve vise o curama fudbalera.... nadam se da ce fudbaleri TUZITI SPORT SPORT ba....
5 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi