Igrač Atletico Madrida ne može bez adrenalina

Diego Costa je još jednom pokazao da je najluđi nogometaš!

S. Pašalić

Diego Costa se nalazi u Brazilu gdje trenutno uživa u odmoru.

Igrač Atletico Madrida je propustio posljednjih sedam utakmica u LaLigi nakon što je u utakmici protiv Barcelone dobio direktan crveni karton zbog nesportskog ponašanja.

On je prije nekoliko sedmica ipak odigrao prijateljsku utakmicu protiv Beitar Jerusalema, ali je u 27. minuti zbog povrede morao napustiti igru.

Iako neki izvještaji govore da bi Costa mogao ovog ljeta napustiti Atletico, čini se da on uopšte ne razmišlja o tome i trenutno uživa u slobodnom vremenu.

Video koji je stigao iz Brazila pokazuje kako Costa vozi reli automobil i pri velikoj brzini prolazi kroz zabačene blatnjave puteve u Brazilu.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Nedavno je Brazilac skakao sa 10 metara u rijeku, ali na njegovu sreću - skok je prošao bez nekih tragičlnih posljedica.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.