Ovom dječaku ništa nije bilo jasno! Šta je to radio Diego Costa?

Igrač Atletica je bio sjajno raspoložen prije početka prijateljske utakmice u Izraelu

Ovom dječaku ništa nije bilo jasno! Šta je to radio Diego Costa?

S. Pašalić

Utakmicama posljednjeg kola koje su se igrale prošlog vikenda završena je još jedna sezona u španskoj LaLigi.

Atletico Madrid je na kraju završio na drugom mjestu sa 11 bodova zaostatka iza Barcelone, a u posljednjem kolu ekipa Diega Simeonea je na gostovanju kod Levantea odigrala 2:2.

Samo tri dana kasnije Atletico se zaputio u Izrael gdje je odigrao prijateljsku utakmicu protiv Beitar Jerusalema.

Tim iz Madrida je izgubio rezultatom 2:1, a Diego Costa je konačno dobio priliku da zaigra u jednoj utakmici.

Španac je u utakmici protiv Barcelone koja se igrala prije mjesec i po dobio crveni karton, a nakon toga je žestoko kažnjen od rukovodstva LaLige i do kraja prvenstva nije igrao.

Priliku je dobio u prijateljskoj utakmici, ali nije imao sreće s obzirom da se već nakon 26 minuta povrijedio i morao je napustiti teren.

Ipak, Costa je prije početka utakmice bio jako dobro raspoložen pa je tako na zanimljiv način odlučio da se našali sa jednim dječakom.

Potražite više informacija na temu La Liga:

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi