Privukao interes klubova

Rodin sve bliže odlasku iz Želje: Na Grbavicu stigla službena ponuda · Saznajemo

Endin Čaušević

FK Željezničar uskoro bi trebao početi pripreme za novu sezonu, a kako se sada čini na prozivci neće biti stopera Mateja Rodina.

Nekoliko dana prije prozivke izvjesno je da će ovog ljeta biti dolazaka i odlazaka s Grbavice, a kofere bi mogao spakovati i defanzivac Matej Rodin.

Rodin s Željom ima ugovor do ljeta 2021. godine, ali kako SportSport.ba neslužbeno saznaje na Grbavicu je za njega stigla službena ponuda iz rumunske Universitate Craiove i sve je izvjesnije da će karijeru nastaviti u ovom klubu.

Ovaj 23-godišnji štoper je u dresu sarajevskog kluba prošle sezone upisao 26 nastupa u svim takmičenjima i postigao je tri gola.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.