Parolom na sjevernoj tribini Grbavice Manijaci najavili dolazak na skupštinu FK Željezničar

Važni dani pred FK Željezničar

Parolom na sjevernoj tribini Grbavice Manijaci najavili dolazak na skupštinu FK Željezničar

A. Čaušević

Subota 15. juni će biti jedan od bitnijih dana za FK Željezničar u novijoj historiji. 

Najtrofejnijem bh. klubu koji za nešto manje od dvije godine stavi stogodišnjicu postojanja ne cvjetaju ruže, posebno ne u administrativnom sektoru.

Posljednjih dan u Zvorničkoj 27 su bili poprilično turbulentni, neki od vodećih ljudi su podnijeli ostavke, dok su članovi Upravnog odbora dali svoje mandate na raspolaganje.

Predsjednik Nihad Selimović je digao sidro iz moralnih razloga, dok je dužnosti razriješen Mirsad Šiljak. Dosadašnji direktor je poručio da će sve reći na sjednici Skupštine.

Sjednica Skupštine FK Željezničar je zakazana za 15. juni, a svoj dolazak su najavili i najvjerniji navijači Plavih, popularni Manijaci.

Manijaci su jučer izdali saopštenje u kojem se između ostalog poručili da privatizacije kluba nema ništa te da će na odgovornost pozvati sve zaposlene u klubu.

Da će se pristalice Plavih mobilizovati u subotu najbolje pokazuje i parola koja je danas osvanula na sjevernoj tribini stadiona Grbavica.

"Nikom te ne damo", ispisano je na paroli kojom Manijaci jasno žele poručiti da klub pripada navijačima.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Istog dana na stadionu Grbavica će biti održana i prozivka prvotimaca FK Željezeničar koji će tako započeti pripreme za narednu takmičarsku godinu.

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

KadPlaneDaPlane
Mi smo Željini, Željo je naš!
2 4
bistrik87
ne znam sta ce njihov dolazas promjenit na skupstini
3 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi