Premijerligaš traži pojačanja

Tuzla City "mjerka" Topolovića i Adžema · Saznajemo

Tuzla City je uspio izboriti opstanak u svojoj prvoj sezoni Premijer lige BiH, a sada čelnici kluba kroje ekipu za novu.

Već sada je jasno da će Tuzla City u novu sezonu ući s dosta promijenjenom ekipom s obzirom da su neki dolasci već potrvđeni, ali i da je nekolicina fudbalera napustila klub.

SportSport.ba saznaje, istina nezvanično, da su čelnici Tuzla Cityja "bacili oko" na još dvojicu fudbalera - mladog golmana Kenana Topolovića i štopera Muamera Adžema.

Mladi Kenan Topolović iza sebe ima odličnu polusezonu u Borcu, ali će ovog ljeta promijeniti sredinu.

Već se pisalo o interesu Slobode i Radnika za usluge 21-godišnjeg čuvara mreže, ali sada ne bi čudilo da baš u Tuzla Cityju nastavi karijeru.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Kada je u pitanju Adžem, ovaj 26-godišnji štoper je prošle sezone branio boje tuzlanske Slobode, a prošlog mjeseca su se pojavile špekulacije da je za njega zainteresovan Čelik.

Sada se, međutim, u priču uključio i Tuzla City, pa će biti zanimljivo vidjeti gdje će Adžem nastaviti karijeru.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.