Bivši fudbaler Slobode pojačao Tuzla City

Pojačanje u odbrani

Bivši fudbaler Slobode pojačao Tuzla City · Zvanično

Admin Čaušević

Pred početak priprema za novu sezonu Tuzla City je angažvao novo pojačanje. 

Fudbaler tuzlanskog premijerligaša je postao Borislav Terzić koji je u prošlosti nastupao za Slobodu.

SportSport.ba je već pisao da će ovaj 27-godišnji fudbaler rođen u Vlasnici potpisati za Tuzla City, a danas je stigla i zvanična potvrda. 

"Sve smo dogovorili za pet minuta. Sređena je i sva potrebna papirologija i u ponedjeljak sam u Tuzli", rekao je Terzić u kratkoj izjavi za SportSport.ba.

Desni bek ne krije zadovoljstvo zbog postignutog dogovora kako kaže s ambicioznim klubom u čijem dresu je obećao samo borbu i borbu. 

"Meni je drago što sam postigao dogovor sa ambicioznim klubom. Drago mi je i što se vraćam u Tuzlu za koju imam samo riječi hvale. Potrudit ću se da ispunim očekivanja struke i predsjednika kluba. Šta mogu obećati? Borba, borba i samo borba. Vjerujte sa s nestrpljenjem očekujem prvi dan priprema i prvu zvaničnu utakmicu".

Terzić je zimus napustio Slobodu i prešao u Zemun, ali je njegova epizoda u srbijanskom klubu nije dugo trajala.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Terzić je profesionalnu karijeru počeo upravo u Zemunu, a tokom godina je igrao još za Donji Srem, gruzijski Zestafoni, Slobodu iz Užica, Radnički Kragujevac, Voždovac, Javor i tuzlansku Slobodu.

U dresu Tuzla Cityja više nećemo gledati Širanovića, Čomora, Brekala, Hajrovića i Murgu, a prije Terzića u ekipu je stigao i Ramić.

Zaprati FK Tuzla City, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Tuzla City Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi