Veznjak neće daleko

Adis Hadžanović se oprostio od Slobode, naredna destinacija Tuzla City · Saznajemo

Ugovor veznjaka Adisa Hadžanovića sa Slobodom je istekao, a on se danas na svom Instagramu oprostio od ovog kluba.

"Hvala na svemu, vrijeme je za dalje, odluka je donesena. Ostanak u Slobodi se neće desiti. Svim pravim navijačima želio bih se zahvaliti. Također, saigračima i stručnom štabu na čelu sa šefom Nalićem. Sve najbolje u daljem radu", napisao je Hadžanović.

Međutim, ovaj 26-godišnji veznjak neće daleko u potrazi za novim angažmanom.

SportSport.ba sazanaje da bi Adis Hadžanović karijeru trebao nastaviti u Tuzla Cityju.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Navodno je već postignut dogovor između Hadžanovića i Tuzla Cityja, a sada se čeka da on bude zvanično predstavljen u svom novom klubu.

Hadžanović je profesionalnu karijeru počeo u Olimpiku, da bi nakon toga igrao za Famos, estonski Nome Kalju, jemenski Al-Ahli, Istru, Segestu, Brežice, Iskru Danilovgrad, Vitez i Slobodu.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.