Marinko Rastoka i Adnan Buljić potpisali za FK Sloboda

Prva pojačanja na Tušnju

Marinko Rastoka i Adnan Buljić potpisali za FK Sloboda · Zvanično

E. Čaušević

Sloboda je jučer saopštila da je Admir Smajić izabran za tim menadžera, dok bi Gradimir Crnogorac trebao biti novi šef stručnog štaba.

Tuzlanski klub je ušao u pripreme za novu sezonu barem kada je igrački kadar u pitanju. Očekuje se da Sloboda napravi dosta izmjena što se tiče ekipe, a novi fudbaleri već pristižu na Tušanj.

Kako smo pisali prije nekoliko dana prvo pojačanje Slobode je Marinko Rastoka koji u ovaj klub stiže iz TOŠK-a. Rastoka iza sebe ima odličnu sezonu u tešanjskoj ekipi koja niije prošla nezapaženo.

Ovaj 27-godišnjak je sa Slobodom potpisao ugovor na dvije sezone, a pred TOŠK-a još je igrao za Bratstvo, Olimpik, Travnik, Rudar iz Prijedora, Slobodu iz Novog Grada, Wenberg i Mladost iz Lučana.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Pored Rastoke danas je na Tušnju "pao" još jedan potpis, a riječ je od Adnanu Buljiću koji dolazi iz Bratstva iz Gračanice. Ovaj 21-godišnjak može igrati na lijevom i desnom beku, a u protekloj sezoni odigrao je 21 utakmicu i postigao dva gola. Pored Bratstva igrao je za Radnički Lukavac i Miričinu.

U toku dana ugovor sa tuzlanskim klubom trebao bi potpisati i napadač sarajevskom Olimpika, Adnan Osmanović

Zaprati FK Sloboda, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sloboda Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Terminator
Federalna liga
5 2
mirza24
dva prava pojacanja
2 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti