Nije baš najbolje shvatio šta je rekao

Gnabry hit na društvenim mrežama: "Vegetarijanac sam, ali ponekad pojedem meso"

Endin Čaušević

Serge Gnabry iza sebe ima veoma dobru prvu sezonu u dresu minhenskog Bayerna.

Gnabry je u Bayern došao prošlog ljeta iz Hoffenheima i odigrao je čak 42 utakmice u svim takmičenjima. Ovaj 23-godišnji ofanzivac je postigao 13 golova i opravdao očekivanja koja su od njega imali u minhenskom klubu.

Ovaj njemački igrač postao je ovih dana hit na društvenim mrežama, ali ovaj put fudbal nije bio razlog tome. Naime, on je za njemačke medije pričao o tome kako je vegetarijanac več pola godine, ali je napravio veliki gaf.

Gnabry je s ponosom pričao o tome da je u januaru odlučio da postane vegetarijanac, ali su svi ostali u šoku kada je dodao da ponekad pojede meso.

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

"Vegetarijanac sam još od januara i ponosan sam na to. Međutim, bude perioda kada ponekad pojedem meso i neke slične stvari", rekao je Gnabry u razgovoru za Bild.

Njegova izjava odmah je postala glavna tema, a mnogi su mu slali poruke na Instagramu i objašnjavali da nije vegatarijanac ukoliko jede meso. No, očito da to još uvijek nije baš najbolje shvatio.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.