"Nikom te ne damo"

Navijači Želje poručili "Svi na Skupštinu", menadžment hotela Bristol otkazao organizaciju događaja

Edmir Škorić

Navijači Željezničara najavljivali su u subotu posjetiti hotel Bristol i skupštinu kluba, što je zabrinulo menadžment spomenutog hotela, pa je otkazao organizaciju iste.

Za 15. juni je zakazana Skupština FK Željezničar i na istoj bi trebalo da se potvrde promjene u upravljačkoj strukturi kluba s Grbavice, a navijači su najavili dolazak ispred mjesta održavanja, odnosno ispred hotela Bristol.

Tako je hotel Bristol odlučio da otkaže organizaciju događaja, a još nije poznata nova lokacija i tačno vrijeme održavanja Skupštine.

Inače, navijači Željezničara, Manijaci, doputovali su i u Torino na utakmicu Italija - BiH te su danas pozvali i ostale navijače Želje da dođu na Skupštinu.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.