Stiže iz Krupe

Slobodan Milanović potpisao za FK Sarajevo · Zvanično

Endin Čaušević

FK Sarajevo nastavlja sa pojačanjima pred početak nove sezone.

Bordo klub jučer je pojačao vezni igrač Nebojša Gavrić koji je došao kao slobodan igrač, a već danas Sarajevo je dogovorilo još jedno pojačanje.

Naime, trogodišnji ugovor sa aktuelnim prvakom BiH danas je potpisao Slobodan Milanović koji je proteklih sezona nosio dres Krupe.

Milanović je u dresu Krupe u prošloj sezoni odigrao 31 utakmicu, te je uz četiri gola dodao i sedam asistencija. Ovaj 26-godišnjak igra na poziciji lijevog krila, a pored Krupe igrao je još za prijedorski Rudar, Zvijezdu Gradačac, Modriću i FK Beograd.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.