Gavrić: Obećavam da ću svaku utakmicu igrati kao da je zadnja
Foto: fksarajevo.ba

Potpisao za FK Sarajevo

Gavrić: Obećavam da ću svaku utakmicu igrati kao da je zadnja

E. Čaušević

Nebojša Gavrić danas je zvanično potpisao ugovor sa FK Sarajevo.

Dojučerašnji igrač srbijanske Bačke karijeru je odlučio nastaviti u bordo klubu s kojim je potpisao ugovor na dvije sezone. Gavrić će se novoj ekipi priključiti na pripremama za novu sezonu.

Nakon potpisa ugovora sa Sarajevom poručio je navijačima i svojim saigračima da će u svakom meču dati maksimum od sebe.

"Navijačima i saigračima obećavam maksimalnu borbenost i zalaganje na terenu. Podršku navijača treba zaslužiti, a ja ću dati sve od sebe da pruženim partijama opravdam ukazano povjerenje. Obećavam svima srce na terenu jer znam da jedino tako mogu zaslužiti aplauz. Svaka kao da je zadnja", rekao je Gavrić.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Pored Bačke ovaj 27-godišnji veznjak u svojoj karijeri igrao je još za Borac Čačak, Rudar Ugljevik, Voždovac i Mladost iz Lučana.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

BN78
Navijači Sarajeva,glupi Pitati,mahalasi nisu normalni,imate televiziju,internet i druge vrste informacija,prije nego sto momka omalovazavate.Momak je fudbalerima za sve ove Vase mahalase,koji nisu izašli izvan svoga sela,covjek je igrao poslednju sezonu,za FK Backu iz Bačke Palanke,koja je ove sezone ispala iz Super Lige,a taj isti klub bi bio prvak ove kukuruz Premijer lige.Kamo srece,da je ovaj lik dodao u Radnik,jel je bio na pregovorima i zapelo je u 10000 maraka,Backa davala 45000,a Radnik 35000,za njega je Stanojević obična karina iz druge lige Srbije.Dobili ste odličnog igraca,i pokrije se usima,jedino ako ga debil Husref ne idete svojim potezima.
0 11
Reprezentativac
Sto bi ga ja zaigro za Zvijezdu il Partizan da mi je ovako mjesec i zvijezda istetovirana na vratu...
7 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti