Pred BiH velika utakmica

Šuman odabrao 16 igrača na koje će računati večeras protiv Bjelorusije

Ostala su još samo dva sata do historijske utakmice za bh. rukomet.

Naši Zmajevi u Mejdanu dočekuju Bjelorusiju i u slučaju pobjede ili remija idu direktno na Evropsko prvenstvo što bi nam bio prvi nastup u historiji na ovom takmičenju.

Naš selektor Bilal Šuman odabrao je 16 rukometaša na koje će računati u večerašnjem meču, a oni su:

Benjamin Burić, Nebojša Grahovac, Senjamin Burić, Dino Hamidović, Ibrahim Haseljić, Mirko Herceg, Ivan Karačić, Dejan Malinović, Igor Mandić, Alen Ovčina, Marko Panić, Josip Perić, Nikola Prce, Srđan Predragović, Mirsad Terzić i Muhamed Toromanović.

S druge strane, za Bjelorusiju će igrati sljedeći rukometaši;

Baranau, Bohan, Brouka, Gajdučenko, Karalek, Karvacki, Kišou, Kulak, Kuleš, Lukjančuk, Nikulenkau, Puhouski, Saldacenka, Šilovič, Vailupau i Jurinok.

Susret počinje od 20.00 sati.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.