Dolazi na prozivku Želje

Matej Rodin u posljednji trenutak odbio da potpiše ugovor s Craiovom! · Saznajemo

Endin Čaušević

Odbrambeni igrač Željezničara, Matej Rodin, trebao je napustiti ovih dana klub s Grbavice.

SportSport.ba je prije nekoliko dana najavio da bi Rodin trebao karijeru nastaviti u Rumuniji, te da je na adresu Plavih stigla službena ponuda za ovog igrača od Universitate Craiove.

Kako saznajemo Rodin je jučer trebao da potpiše ugovor s ovim rumuniskim klubom, ali je transfer propao. Razlozi nisu bili finansijske prirode već je Craiova tražila od Rodina saradnju na četiri godine što ovom igraču nije odgovaralo.

Ovaj 23-godišnji defanzivac je to odbio i odlučio je da ipak neće potpisati za Craiovu. Rodin će se tako pojaviti na prozivci Željezničara koja bi se trebala održati u subotu.

Rodin s Željom ima ugovor na još dvije godine i ukoliko ne dođe nova ponuda vjerovatno će ostati na Grbavici. U prošloj sezoni je odigrao 26 utakmica i postigao je tri gola.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.