Filip Erić novi fudbaler Željezničara

Potpisao ugovor

Filip Erić novi fudbaler Željezničara · Zvanično

M. Šljivak

Filip Erić novi je golman Željezničara!

Ovaj 24-godišnji golman je, kao što je to za SportSport.ba nedavno potvrdio, potpisao dvogodišnji ugovor sa Plavima, a u Željezničar stiže iz Zvijezde 09.

Erić je istakao veliko zadovoljstvo što je došao na Grbavicu.

"Dolazim u najveći klub u Bosni i Hercegovini. Pored ponuda koje sam imao, nisam mnogo razmišljao gdje ću nastaviti karijeru. Sretan sam. Želio bih se zahvaliti Zvijezdi 09 na korektnoj saradnji i poželjeti im sreću. Zahvaljujem se i stručnom štabu Želje na ukazanom povjerenju i nadam se da ću opravdati očekivanja", kazao je Erić koji je potpisao dvogodišnji ugovor sa Željom.

Filip Erić je rođen 10. oktobra 1994. godine u Loznici. Seniorsku karijeru počeo je u Voždovcu, a nakon posudbe u Šumadiji stiže u zvorničku Drinu gdje je branio šest mjeseci i prešao u Rad.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Uslijedio je povratak u Drinu, potom je bio član tuzlanske Slobode, a početkom 2018. godine dolazi u Zvijezdu 09 za koju je u protekloj sezoni branio 31 utakmicu, od toga deset puta je sačuvao mrežu netaknutom.

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

malcolmX
koliko znam Željo ima fantastičnog golmana iz juniorske selekcije kojem je istekao juniorski staž, prošao sve rep selekcije dva puta za redom najbolji mladi golman u državi, a oni dovode neke tamo cccc
0 7
Pegamber
Strah me kao navijaca FK Sarajeva za sljedecu sezonu jer je ovaj golman reko da je zeljo najbolji klub u BIH .... a on je igrao na kosevu kad smo slavili titulu... samo me jos zanima sta je to vidio dobro na grvavici pa je izjavio onu provalu.
0 4

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi