Zaključci sastanka "Fukara"

Gase se sve navijačke podgrupe FK Sloboda!

Dok FK Sloboda pravi značajne promjene u igračkom kadru za novu sezonu i navijači tuzlanskog kluba su krenuli u reorganizaciju.

Tako je jučer održan i sastanak navijača Slobode, popularnih Fukara, na kojem je doneseno nekoliko zaključaka.

Fukare su odlučile ugasiti sve navijačke podgrupe, osnovati Udruženje navijača "Crveno-crni", početi sa prodajom članskih kartica itd.

Najvatreniji navijači Slobode su se nakon sastanka oglasili na svojoj FB stranici i otkrili najvažnije zaključke:

"- Gase se sve podgrupe zbog raznoraznih svađa i podjela, umješanosti politike u navijače kako bi nas razjedinili... Mnogi su pokušali ali i dalje tu smo.

- Rad i samo rad na jačanju brojnosti Fukara i povratak "otpisanih" navijača naše svetinje.

- Otvaranje Udruzenja navijača pod imenom "Crveno-Crni".

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

- Razni sponzori, navijači iz dijaspore mogu pomoći u radu na broj žiro računa koji će se u narednih nekoliko dana prezentovati javnosti.

- Prodaja članskih kartica!"

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.