Sloboda odbila ponudu iz Danske za Amara Beganovića

Čelnici tima sa Tušnja rekli 'ne'

Sloboda odbila ponudu iz Danske za Amara Beganovića · Saznajemo

Midhat Šljivak

Fudbaler Slobode Amar Beganović (19) iza sebe ima veoma dobru sezonu u Premijer ligi Bosne i Hercegovine.

Ovaj desni bek je sa samo 19 godina jedan od najboljih defanzivaca u prvenstvu BiH i interes za njegove usluge je zaista veliki.

Povezivao se Beganović sa mnogim ekipama, a u klub sa Tušnja je stigla i ponuda iz Danske, ali je ona odbijena.

Potvrđeno je to za SportSport.ba od menadžera 19-godišnjeg fudbalera.

"Istina, postojala je ponuda iz Danske. Ipak, kako su nam rekli iz kluba, ona nije zadovoljila apetite FK Sloboda", kratko je za SportSport.ba rekao Denim Rahmanović, jedan od ljudi koji vodi brigu o karijeri mladog reprezentativca Bosne i Hercegovine.

Ipak, s obzirom na to da se radi o veoma talentovanom i mladom fudbaleru, nema dileme da bi tim sa Tušnja uskoro mogao dobro naplatiti njegov transfer.

Beganović je svojim igrama privukao pažnju velikog broja timova i vjerovatno je samo pitanje dana kada će napustiti redove tuzlanskog tima.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Sjajni defanzivac je protekle sezone igrao odlično. Ukupno je odigrao 29 utakmica u Premijer ligi BiH i bio je standardan član prvog tima.

Beganović je imao učinak od jednog gola i dvije asistencije.

Zaprati FK Sloboda, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sloboda Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Mungos
Hahaha. U slobodi trenutno za hiljadu mozes kupit koga hoces
7 0
Samkodk
Bolje mu je sto nije dosao ovdje u dansku iskreno liga im je losa a i nasim igracim liga i nacin igre nepasu.
2 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi