Tri potpisa na Tušnju

Trojica novih igrača

Tri potpisa na Tušnju

Midhat Šljivak

FK Sloboda je jutros potpisala ugovore sa trojicom fudbalera.

Crveno-crni dres u narednoj sezoni nosit će Marko Savinović, Pero Tešić i Petar Dodig.

Savinović ima 28 godina, igra na poziciji centralnog beka i u Slobodu je stigao iz Igmana iz Konjica, a u karijeri je nastupao za Orašje, Metalleghe, Bačku, Radnički Srem, Loznicu. Ugovor je potpisao na godinu dana.

Dodig ima 23 godine. Igra na poziciji veznog igrača, a u karijeri je igrao za GOŠK, Sesvete i Neretvanac i sa Slobodom je potpisao ugovor na dvije godine.

Također, u klub je stigao i 19-godišnji Pero Tešić, koji je također potpisao ugovor na dvije godine. Radi se o fudbaleru koji je rođen u Brčkom, a igrao je za omladinske kategorije Bačke.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Tuzlanski tim je i prethodnih dana doveo veliki broj fudbalera i ekipa sa Tušnja će imati zanimljiv sastav za narednu sezonu.

Zaprati FK Sloboda, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sloboda Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

bato
Svaka cast sto ste doveli Savinovica Jedan od najboljih stopera BiH Brzo ce se svi uvjeriti u to
1 5
mirza24
Adi otkaz pod HITNO
2 4

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti