Nije se izborio za minutažu

Kolak napušta redove Zrinjskog?

Dolazak u Zrinjski za golmana Vasilija Kolaka nije se ispostavio kao najbolji potez.

Trebinjac se višestrukom prvaku BiH pridružio tokom zime kao jedan od najboljih golmana u 1. ligi FBiH, međutim za vrijeme provedeno u klubu nije uspio da se izbori za jedinicu.

Navodno o odlasku razmišlja i sam Kolak s čijim se ambicijama svakako ne poklapa status kakav danas ima u Zrinjskom i nije isključena eventualna posudba, pa čak i raskid saradnje.

Kolak je u Zrinjski inače stigao iz Igmana, a kroz dosadašnju karijeru je još branio boje Zvijezde 09, Travnika, Zvijezde Gradačac i Leotara u kojem je i napravio prve fudbalske korake.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

U međuvremenu špekuliše se kako bi golmansku poziciju u Zrinjskom dodatno trebao osnažiti mladi Kenan Topolović koji je prethodnu sezonu proveo u redovima Borca iz Banjaluke.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.