Čeka se i dolazak Adžema

Raguž potpisao dvogodišnji ugovor s Čelikom

NK Čelik danas je i zvanično angažovao još jedno pojačanje za narednu sezonu.

Nakon što su ugovori potpisani sa Pavlovićem, Isićem, Perišićem i Huseinbašićem, saradnju sa crno-crvenima dogovorio je i 22-godišnji Petar Raguž, o čijem mogućem dolasku smo i pisali. 

Radi se o hrvatskom internacionalcu rođenom u Metkoviću koji na Bilino polje dolazi iz GOŠK-a, gdje je u minuloj sezoni bio neizostavan u početnoj postavi, a u BiH je još bio član Čapljine.

Raguž inače igra na poziciji desnog beka i sa Čelikom je potpisao dvogodišnji ugovor, a putem zvanične stranice klub mu je poželio dobrodošlicu i dobrih partija u crno-crvenom dresu.

Pregovori se također intenzivno vode i sa stoperom Muamerom Adžemom kojem je istekao ugovor sa Slobodom, a konačan dogovor se očekuje do ponedjeljka.

Potražite više informacija na temu WWin liga BiH:

Zeničani namjeravaju do početka sezone da angažuju još jednog novog golmana s obzirom da je dolazak Antolovića, po svemu sudeći, otpao, a željno se iščekuje i dolazak napadača.

Još nema informacija oko ostanka Salčinovića i Jurine kojima je istekao ugovor.

Promo

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.