Muamer Adžem i Petar Raguž na pragu dolaska u NK Čelik
Raguž je 22-godišnji nogometaš koji može pokriti pozicije lijevog i desnog bočnog, ali nije mu strano ni igranje na poziciji defanzivnog veznog

Slijede razgovori oko dolaska na Bilino polje

Muamer Adžem i Petar Raguž na pragu dolaska u NK Čelik · Saznajemo

D. Kurbegović

Nogometaši Čelika prema ranijim najavama trebali bi krajem naredne sedmice krenuti s pripremama za narednu sezonu u Premijer ligi.

Posljednjih dana malo je informacija s Bilinog polja, a to se posebno odnosi na igrački kadar. Nakon što su potpisani ugovori s Bojanom Pavlovićem, Tarikom Isićem, Markom Perišićem i Erminom Huseinbašićem, navijači crno-crvenih očekuju nova imena na Bilinom polju.

Kako saznaje naš portal danas će predstavnici Čelika obaviti razgovore sa zastupnikom dvojice nogometaša. Riječ je o stoperu Muameru Adžemu, kojem je istekao ugovor sa Slobodom, te Petrom Ragužem, koji je prošlu sezonu bio standardan u ekipi GOŠK-a.

Eventualnim angažmanom Adžema i Raguža, Zeničani bi skoro riješili pitanje zadnje linije za narednu sezonu s tim da je moguće da angažuju joše jednog lijevog beka.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

U narednim danima očekuje se dolazak još jednog golmana, budući da je prema novim informacijama kojima rapolaže naš portal i definitivno otpao dolazak Marijana Antolovića. Osim čuvara mreže, željno se iščekuje i dolazak napadača, a u klubu se nadaju da će Haris Dilaver ostati na Bilinom polju i narednu sezonu.

Još nema informacija oko ostanku Fenana Salčinovića i Marina Jurine, koji su bili standardni u prošloj sezoni, a istekao im je ugovor s Čelikom.

Zaprati NK Čelik, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Čelik Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi