Ugovor na jednu sezonu

Dženis Huseinspahić novi igrač NK Čelik! · Zvanično

Midhat Šljivak

NK Čelik je danas dobio još jednog novog fudbalera.

Ugovor sa zeničkim klubom je potpisao 27-godišnji veznjak Dženis Huseinspahić, koji je danas službeno predstavljen.

Huseinspahić je u društvu svog posrednika Alije Velagića sa Čelikom potpisao jednogodišnji ugovor uz mogućnost produžetka saradnje za još jednu sezonu.

Ovaj fudbaler je proteklu sezonu proveo u Prvoj ligi Federacije. Nosio je dres Goražda gdje je igrao jako dobro i u 27 utakmica je postigao je šest golova uz 10 asistencija.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Tokom karijere ovaj fudbaler je u nekoliko navrata nosio dres zeničkog tima, a pored ekipe sa Bilinog polja, igrao je za veliki broj timova širom BiH.

Redom je igrao za Travnik, Natron, Olimpik, Mladost, Rudar Kakanj, ali je navjiše vremena proveo igrajući u ekipi Goražda.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.