12

Komentari (12)

chs1975mostar
ja sam ga pratio cijelu polusezonu!! u gorazdu!! a nisam ga pratio u zadnjih 5 Godina!! LP ?
chs1975mostar
@disha!!a sto jeli Messi veci?? najbolji tehničari i pokretljivi i okretljivi i brzo loptu primaju i daju!!imaju najbolju orijentaciju u prostoru!! vakvi manji igracu koji nemaju grama sala!! al se nemoze on mjeriti sa messijem nit sa takvim kalibrom!!! al za nasu ligu je bumm!! i vjeruj mi da Ce vec u jesenjem djelu pokazati kvalitete!! problem je sto ovog igraca slabo je ko pratio a isto tako nije imao sa kim da igra!! ?
Disha
Vidi kepeca,..taman za kepec klub.
chs1975mostar
e raja vjerujte mi da mi je vako jako drago malo komentarisati na vakav fin način!! bez vrjedjanja!! @ jos nesto vece je to sto evo mi iz velike šestorke posjecujemo jedni drugima stranice!!!JAKO POZITIVNO!!!i tako treba da bude ??!!sretno šestorci!! i posto nemogu svi u Evropu al eto ko bude bolji nek se plasira!! @l da budu medu prvih 6svi!!! sretno
chs1975mostar
@velezmo !! DRUZE ?,tako je, zato i nije mozda doveden!! al je dobar igrac!! trebao bi nam jako!!@ koliko se sjecam da se pricalo u Mostaru poslije Olimpik-velez 2:2 da Ce ga dovesti!! sve u svemu!! opet gorazde je gledalo sebe!! a to sto je Olimpiku islo na naruku,,nebi trebali da ih toliko mrzimo gor@zdance!! koliko Olimpik!! jeli tako???
velez mo
DRUZE MI SMO I SA OVOM EKIPOM MEDU PRVE 3 EKIPE,TREBAJU NAM JOS TRI PROVJERENA POJACANJA CISTO DA IMAMO ZAMJENE RADI KARTONA,POVREDA,NISU TERENI U PREMIER LIGI NJIVE KO U FEDERALNOJ,TO JE NA PUNO VECEM NIVOU,STO NASOJ IGRI I MLADOSTI JE NAJVISE BITNO,IMAMO STRASNU EKIPU VIDICES
chs1975mostar
sretno moj celik!!! e ovaj igrac je dobar ?..ja sam ga pratio cjelo ovo proljetno prvenstvo u 1ligifbih!!!nezaobravite STA sam vam rekao pa mi se javite za par mjeseci!!mislio sam da Ce ga velez dovesti!! ali eto nije!! sve u svemu LP ?? i da se plasirate u Evropu!!
velez mo
CUJ IZ GORAZDA DA GA DOVEDEMO NEBI DA JE RONALDO,SMRTNI NEPRIJATELJI
velez mo
GDJE GOD ODE 10 IGRACA,A DOĐE 10 IGRACA NEMA TU EKIPE,OVO MISLIM OPCENITO NA SVAKU EKIPU
redbull
To si upravu sigurno, a Čelik je zadrzao kostur ekipe sto je najbitnije. Samo se ne zna sta ce biti sa Dilaverom, ostali su svi pod ugovorom.
velez mo
AKO JE ZADRZAO,SVAKA CAST,IMA DOSTA EKIPA SLOBODA,ZRINJSKI,ZVIJEZDA,NEMA OD NJIH NISTA
Reprezentativac
Da si ga pratio znao bi i da je bio u Celiku prije 5 godina!
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.