Zrinjski dobio novo pojačanje

Sve je završeno: Topolović stigao u Mostar i potpisuje na tri godine

Samir Mlaćo

Novi član HŠK Zrinjski danas će postati golman mlade reprezentacije naše zemlje Kenan Topolović.

Topolović iza sebe imam sjajnu sezonu u Borcu gdje je osvojio naslov prvaka RS, a njegove dobre partije nisu ostale nezapažene pa je dobio i poziv selektora mlade reprezentacije naše Vinka Marinovića i u prijateljskom susretu protiv Malte je upisao svoj debi.

Za ovog mladog golmana bilo je zanteresirano nekoliko premijerligaških klubova, no Zrinjski je bio najkonkretniji, a da je posao završen potvrdio nam je i njegov zastupnik Admir Husarić.

"Dogovorili smo saradnju na tri godine i to nakon što mu je istekao amaterski ugovor sa Borcem. Bilo je ponuda od nekoliko bh. klubova, no s obzirom da je Zrinjski bio najkonkretniji i da već godinama imam dobru saradnju sa ovim klubom odlučili smo prihvatiti njihovu ponudu", istakao je Husarić za SportSport.ba.

Danas je Zrinjski napustio golman Vasilije Kolak, a Topolović će sada dodatno pojačati konkurenciju među stativama.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.