Mostarski klub potvrdio

Propao transfer: Antonio Vidović neće zaigrati za HŠK Zrinjski · Zvanično

Endin Čaušević

HŠK Zrinjski je prije desetak dana potvrdio da je Antonio Vidović novi napadač ovog kluba.

Vidović je prošle sezone imao veoma zapažene rezultate u dresu Slobode, ali je odlučio napustiti klub s Tušnja. Zrinjski je potvrdio da je ovaj 29-godišnjak novi igrač ovog tima i da je potpisao dvogodišnji ugovor.

Međutim, na iznenađenje svih mostarski klub danas je objavio da Vidović neće nastaviti karijeru u ovom klubu i da je odlučeno da se odustane od angažmana ovog napadača.

"HŠK Zrinjski službeno potvrđuje da je odustao od angažmana Antonija Vidovića, a razlog je nerazjašnjeni odnos između igrača i FK Sloboda. Antoniju želimo puno sreće i uspjeha u nastavku karijere", poručili su iz mostarskog kluba.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.