Ćubari novi ugovor, a juniorima šansa za dokazivanje

Tri nova potpisa na Bilinom polju

Endin Čaušević

NK Čelik počeo je pripreme za novu sezonu u Premijer ligi Bosne i Hercegovine.

Zenički klub je napravio određene promjene u igračkom kadru, a sigurno da s pojačanjima još uvijek nisu završili. Također, klub je odlučio da produži saradnju s Almirom Ćubarom.

Ovaj 21-godišnji defanzivac s Čelikom je potpisao novi ugovor koji će trajati do ljeta 2020. godine. Pored njega klub je potpisao ugovore i sa dvojicom juniora.

Naime, saradnju sa Čelikom danas su potpisali Haris Jupić i Amar Muslić koji su prošli omladinske kategorije ovog kluba. Ovi mladi igrači su sa zeničkom ekipom potpisali dvogodišnje ugovore.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.